+Zakaj izbrati Spletno ABeCeDo

Spletna ABeCeDa je blagovna znamka podjetja IMAMO s.p. Pri opravljanju storitev, ki vam jih nudimo, kot naprimer spletno gostovanje, vps gostovanje in ostalo pod to blagovno znamko, se povezujemo in sodelujemo z izbraženimi in strokovnimi partnerji ter sodelavci.

Prepričani smo da se boste z odločitvijo za spletno gostovanje pri Spletni ABeCeDi odločili modro. Naj pa vam naštejemo samo nekaj razlogov zakaj izbrati Spletna ABeCeDa™

Odgovarjamo na email in oglašamo se na telefon

Poizkušamo se držati, da v najkrajšem možnem času odgovorimo na zahtevke za pomoč in ostala vprašanja. Pri zahtevkih za pomoč odgovorimo v povprečju 32 minut, uporabniki pa so našo pomoč ocenili z 4.93 od 5. Prav tako se javljamo na telefon tudi med vikendi in prazniki med 9 in 20 uro če se ne javimo pa zagotovo pokličemo nazaj.

Ker boste uporabljali najboljšo nadzorno ploščo - cPanel

Vsi naši paketi spletnega gostovanja imajo na trgu trenutno najboljša in najnaprednejša nadzorna plošča spletnega gostovanja cPanel. Je preprosta za začetnike, obenem pa zmožna dovolj da zadovolji tudi napredne uporabnike. Samostojno lahko ustvarjate email naslove, podatkovne baze, z urejevalnikom datotek pregledujete in urejate datoteke in mape, prenašate le te ter jih skrčite ali razširite brez da bi zapustili svoj brskalnik. Prav tako pa je za naše uporabnike v povezavi z njo popolnoma brezplačno za uporabo na voljo Softaculous 1-klik namestilnik programov in CloudFlare Proxy/CDN strežnik.

Strokoven in izbražen kader z dolgoletnimi izkušnjami

Povezujemo in sodelujemo z ljudmi in podjetji ki so v praksi pokazali da so sposobni, izobraženi in strokovni z vrsto let izkušenj na področju katerega opravljajo.

Ugodno spletno gostovanje v Sloveniji

Ko resnično pretehtate vsa dejstva - ocenite celotno naše prednosti - nudimo več kot nekateri bližnji ponudniki spletnega gostovanja. Kdaj je potrebno pogledati preko ceno in oceniti vrednosti kot so lokacija, zmožnosti in podpora. “Poceni” spletno gostovanje ima svojo ceno - ne pustite da vas to opeče.

Vsi naši strežniki so locirani v Sloveniji ali EU kar predstavlja za naše stranke oz. njihove spletne strani hitro odzivnost in dostopnost iz celotnega področja EU.

Zaupajo nam najboljši

Že od samega začetka nam zaupajo najboljši oblikovalci spletni strani in oglaševalske agencije v Slovenij. Velikokrat o nas napišejo da imamo najboljše spletno gostovanje in strežniško podporo za CMS-je. Vsi naši paketi spletnega gostovanja imajo izključen PHP Safe Mode OFF prav tako imamo vse prilagojeno za pravilno SEO delovanje.

Rastemo in se izboljšujemo ob izzivih

Prav tako kot pri katerem koli drugem sistemu tudi pri sistemu spletnega gostovanja oz. strežnikih pride kdaj to težav. Ko se zgodi kaj nepričakovanega z našim sistemom, vpliva na delovanje vaših spletnih strani, se z težavo takoj spopademo in vas obvestimo v najkrajšem možnem času. Prav tako pa lahko spremljate trenutno stanje in delovanje strežnikov.

+Kaj pravijo naši uporabniki o nas